DRAŽEN TURINA ŠAJETA: Razmišljam o tome da krenem pisati knjigu, kad sam već stalno doma

08.10.2021. 22:56 | Idem korzom, Mozaik

Autor teksta: Fiore Vežnaver , Foto: Fiore Vežnaver

– Došao sam na riječki Korzo radi tiskovne konferencije. Sljedećeg utorka, naime, u HKD-u na Sušaku imam humanitarni koncert sa svojim bendom kojeg poklanjamo Udruzi Nada, udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke, već tradicionalno nastupamo. Drago mi je da ćemo svirati i pjevati, ove godine nastupam s bendom. Dobro mi dođe ovo “dobro je činiti dobro”, kad već ne radimo drugo.

Što inače radim, spremam li što? Eto, 25 godina je od izlaska mog albuma “Bluz berača šparuga” (“Leteća Barbara”, “Moji koraki” i druge uspješnice na tom albumu), pa će izaći njegovo vinilno izdanje. Vjerujem da ćemo 25. godišnjicu obilježiti s nekoliko prigodnih koncerata, već imamo dogovoreno nešto u Centru Gervais u Opatiji, to bi trebao biti dvodnevni nastup. Čekamo, naravno, kakve će mjere biti određene. Imam i neke konkretne upite za nastup na adventima. Sada smo u razdoblju prelaska iz vanjskih terasa u unutarnje prostore i nismo se baš proslavili, moram to reći, a vjerojatno tako misli i većina glazbenika. Čekamo što će vrhovnici reći. Uvijek sam na rubu toga da krenem napisati knjigu, kad sam već stalno doma, ha, ha… Ali, uvijek se nešto dela, nešto se uvijek snima – izjavio je za portal Burin dobro raspoloženi Dražen Turina Šajeta.

 

 

Najčitanije


Povezane objave

Počeo 29. Međunarodni festival malih scena Rijeka

Počeo 29. Međunarodni festival malih scena Rijeka

Međunarodni festival malih scena Rijeka, 29. po redu,  otvoren je predstavom „Ožalošćena porodica“ zagrebačkog Kazališta Kerempuh, u režiji Ivana Plazibata. Selektor Jasen Boko odabrao je osam predstava iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine,...

Pin It on Pinterest