Portal Burin omogućuje vam korištenje svog prezentiranog sadržaja, ali je ono podložno Uvjetima korištenja.

Web stranica Burina može se koristiti isključivo za osobnu uporabu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja portala Burin  smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Sadržaj web stranice Burina   ne  smije  se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka glavnog urednika Burina. Sadržaj se ne smije koristiti ni na način koji  može uzrokovati štetu, ne samo Burinu, nego bilo kome. Sadržaj se može koristiti samo za osobne  potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija i svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica te odabir  njihova sadržaja bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Burina. Web stranice se koriste na vlastiti rizik korisnika i Burin ne odgovara za programske i oglasne sadržaje na web stranici, niti za njihovo korištenje. Burin se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem sadržaja s portala Burin.

Burin polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje – tekstove, fotografije i videouratke. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pojam korištenja web stranica se ni u kom slučaju ne smije tumačiti u smislu iskorištavanja, eksploatacije, oponašanja, iskrivljavanja smisla, zlonamjernog tumačenja ili drugog skrivenog postupka u odnosu na sadržaj stranica.

Burin se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika   web stranice ovog portala. Burin može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako ih korisnik dobrovoljno dostavi Burinu. Burin će te podatke koristiti isključivo u svrhu uvida i razumijevanja  potreba i zahtjeva korisnika. Burin se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani, osim u slučaju   izričitog i pismenog pristanka konkretnog korisnika.

Korisnicima portala Burin  strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Nedopušteno je i objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje korisnik zna ili može pretpostaviti da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

Zabranjeno je i slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili kada je riječ o obmani.

Pod zabranom je, također, svjesno  slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera te druge opreme.

Stranica Burina može sadržavati  tzv. linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Burin linkove objavljuje u dobroj vjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan svog portala.

Portal Burin zadržava pravo promjene bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Burin ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu. Burin zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i neće biti odgovoran za eventualne  posljedice proizašle iz takvih promjena.