U Opatiji svečano otvoren Floral Week, cvjetni majstori demonstrirali svoje radove

19.04.2024. 09:38 | Novosti, Opatija, Rijeka & Regija

Foto: Grad Opatija

Svečanim otvorenjem Floral Weeka u Umjetničkom paviljonu “Juraj Šporer” u Opatiji  i službeno je započelo drugo izdanje opatijske cvjetne manifestacije, koja u svom programu i ove godine nudi brojne atraktivne sadržaje.
Cvjetnu manifestaciju otvorio je opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin, nakon čega su uslijedile demonstracije za publiku.
Na otvorenju su bili i talijanski majstor cvjetne umjetnosti Vincenzo Antonuccio i predsjednik Međunarodne organizacije cvjećara Florint Simon Ogrizek. Instalacije i radove izrađivali su svjetski priznati majstori cvjetnog dizajna Tamas Mezoffy iz Mađarske te Vincenzo Antonuccio, Marilena Calbini, Giuseppe Contartese i Francesco Naina iz Italije.
Danas je na rasporedu stručna radionica za floriste i dizajnere s tematikom boja u suodnosu s cvijećem te arhitekturom prostora. Radionicu vode Vincenzo Antonuccio i Marilena Calbini. Cvjetna modna revija ispred paviljona  „Juraj Šporer“ poslastica je za kraj manifestacije, a održat će se sutra s početkom u 17 sati.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest