ORGANSKI VRT: u subotu radionica u Kući halubajskega zvončara

U subotu, 25. svibnja, s početkom u 10 sati u prostoru Kuće halubajskega zvončara te ispred nje održat će se radionica pod nazivom Organski vrt – osnovni principi. Radionicu će voditi dr. sc. Ana Smokrović, a sastojat će se od uvodnog predavanja nakon kojeg slijedi pokazni dio na zemlji. Tijekom radionice polaznici će moći postavljati pitanja i tražiti savjete. Radionica je besplatna, a za sudjelovanje nije potrebna prijava.

Voditeljica dr. sc. Ana Smokrović vlasnica je brenda Anino povrće, a bavi uzgojem i prodajom povrća uzgojenog po organskim principima te edukacijama na temu održivog i organskog uzgoja hrane. U sklopu radionica polaznici će imati priliku saznati sve tajne organskih vrtova, na licu mjesta isprobati razne vrtlarske metode te čuti zlatne savjete jedne od najuspješnijih i najaktivnijih vrtlarica na našim područjima.

Radionica Organski vrt – osnovni principi prva je u ciklusu radionica Zelena Kuća, koje će se održavati u prostoru Kuće halubajskega zvončara. Cilj radionica jest povezivanje zainteresiranih za suvremeno i održivo vrtlarenje, kao i stjecanje i razmjena novih znanja i praksi. Pogotovo je to važno na širem prostoru Viškova, gdje mnogi mještani raspolažu vrtovima te njeguju živu tradiciju povrtlarstva.

Najčitanije


Povezane objave

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Nestao je Sebastian Mušura (16) iz Rijeke, u subotu oko 17 sati udaljio se sa Srdoča i otad mu se gubi trag. Njegov nestanak objavljen je i na mrežnim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba nakon što je prijavljen policiji. Za mladića, rođenog...

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Pin It on Pinterest