Kreće prodaja ulaznica za “Maškarani klapski maraton” u Opatiji, nastupa devet klapa

23.01.2023. 12:58 | Mozaik, Novosti

Foto: Grad Opatija

“Maškarani klapski maraton”  ove će se godine  održati u redovnom terminu s punim kapacitetima publike i sudionika. Sve je spremno za 14. izdanje ovog raspjevanog izdanja opatijskog karnevala koji će se održati 17. veljače   u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Organizator, Udruga “MKM”, najavljuje nastup devet klapa koje će se natjecati za nagrade publike i ocjenjivačkog suda izvodeći poznate skladbe u novim aranžmanima i s duhovitim verzijama tekstova koji se dotiču aktualnih tema koje nas okružuju. Koliko je manifestacija poznata  govori podatak da ove godine tri klape dolaze iz Dalmacije.

Ove će godine  večer otvoriti dvadesetak harmonikaša pod vodstvom  Nika Polesa, a ista će ekipa nastupiti i u revijalnom programu, za vrijeme zbrajanja glasova. U natjecateljskom dijelu nastupit će klape:  Ženska klapa Hreljin, Muška klapa Kastav, Muška klapa Skalin iz Matulja, Muška klapa Mimoza iz Splita, Muška klapa Rašketa iz Punta, Ženska klapa Neverin iz Kaštel Lukšića, Ženska klapa Kamelija iz Opatije, Klapa Podvorje iz Kaštel Sućurca te Kumpanija Tramuntana iz Kraljevice.

 Početak prodaje ulaznica je srijeda, 25. siječnja, online putem sistema mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima Festival Opatija, Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, New Sound Matulji… Cijena ulaznica je7,5 € za parter i 5,5 € kn za tribine. S obzirom na kapacitet dvorane, organizator poziva sve zainteresirane da ulaznice nabave što prije.

 

Najčitanije


Povezane objave

Uručena županijska priznanja najuspješnijim umjetnicima

Uručena županijska priznanja najuspješnijim umjetnicima

Župan Zlatko Komadina dodijelio je u Kući halubajskega zvončara nagrade Primorsko-goranske županije za unapređivanje kvalitete kulturnog stvaralaštva za 2023. godinu.Za uspjehe na državnoj razini, nagrade su primili Pjevački zbor mladih Kaplan, Gradsko...

POKOPI NA GROBLJIMA (859)

POKOPI NA GROBLJIMA (859)

SRIJEDA, 19. LIPNJA 2024. TRSAT, 13.30: Milana Jakšić (1937) KOZALA, 14.30Marija Šlosar (1928) DRENOVA, 14.30Elizabeta Kubaša (1936) DRENOVA, 13.30Ljuba Blažević (1959) DRENOVA, 12.30Vlado Stiperski (1951) BRSEČ, 15.00Srećko Uhač (1940) HRELJIN,...

Pin It on Pinterest