Grad Rijeka nudi u zakup zemljišta na 54 lokacije za poljoprivrednu obradu, otvoreni skladišni prostor i druge namjene

10.01.2023. 15:23 | Novosti, Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: Visit Rijeka

Grad Rijeka je objavio natječaj za privremeni zakup zemljišta u vlasništvu Grada Rijeke na 54 lokacije na različitim dijelovima grada.
Zemljište se daje u zakup za korištenje u svrhu poljoprivredne obrade, susjednog zemljišta, prodajnu namjenu, otvoreni skladišni prostor, parkirališni prostor te za postavu infrastrukturnih objekata, uređaja i opreme.
Temeljem odluke gradonačelnika, objavljen je natječaj za zemljišta na Srdočima, Zametu, Krnjevu, Turniću, Rujevici, Plasu, Škurinjskoj Dragi, Potoku, Kapitanovu, Kozalu, Drenovi, Orehovici, Rujevici, Pulcu,   Gornjoj Vežici, Pehlinu i Hahliću.
Natječaj je otvoren do 30. siječnja u 11 sati, što su ujedno i rokovi za predaju ponuda sukladno natječajnoj dokumentaciji.
Sve informacije se mogu dobiti u Odjelu gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem. Tekst natječaja s popisom lokacija može se vidjeti na mrežnim stranicama Grada Rijeke.

 

Najčitanije


Povezane objave

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola. Riječ je o učenicima koji su se tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja, pored iznimnog uspjeha u školi i uzornog vladanja iskazali i u brojnim izvannastavnim,...

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Nestao je Sebastian Mušura (16) iz Rijeke, u subotu oko 17 sati udaljio se sa Srdoča i otad mu se gubi trag. Njegov nestanak objavljen je i na mrežnim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba nakon što je prijavljen policiji. Za mladića, rođenog...

Pin It on Pinterest