Dvojica u Rijeci privedena zbog droge: mladić u taksiju zatečen sa četiri vrste narkotika, drogu našli i u njegovom domu

06.02.2023. 11:40 | Crna kronika, Novosti

Službenici Prve i Druge policijske postaje Rijeka proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana zbog delikata vezanih za drogu.
Riječ je o 21-godišnjaku i 32-godišnjaku koje je u petak interventna policija zatekla tijekom nadzora na području Rijeke. Naime, oko 22 sata u Vukovarskoj ulici zaustavljeno je osobno vozilo marke Fiat, karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak i kod kojega je pronađena različita droga. Priveden je u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je kod sebe imao drogu pakiranu u različitim vrećicama, i to: 138 grama marihuane, 65 grama droge MDMA, tzv. ecstasyja, 57 grama kokaina i oko 8 grama droge psilocibin.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnje i prometa drogama, 32-godišnjak je prijavljen državnom odvjetništvu.
Za isto kazneno djelo policijski službenici su prijavili i 21-godišnjaka te predali pritvorskom nadzorniku. Njega je interventna policija uhitila isti večeri, ali sat vremena kasnije, u Ružićevoj ulici u Rijeci, kada se nalazio u taxi vozilu. Kod sebe je imao 31 tabletu ecstasyja, nekoliko grama amfetamina, tzv. speeda, kokain i marihuane, pakirane u vrećicama.
U sklopu istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, obavljena je pretraga doma i prostorija kojima se 21-godišnjak koristi na području Rijeke. U pakiranim vrećicama pronađeno je 56 grama marihuane, nekoliko grama hašiša i kokaina, deset markica droge LSD, digitalna vaga, novac (2.300 eura) i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelom.
Uz kaznenu prijavu državnom odvjetništvu, 21-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, navodi policija.

 

Najčitanije


Povezane objave

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola. Riječ je o učenicima koji su se tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja, pored iznimnog uspjeha u školi i uzornog vladanja iskazali i u brojnim izvannastavnim,...

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Pin It on Pinterest