Općina Viškovo osigurava poklon-pakete i za prvašiće koji u osnovnu školu kreću izvan Viškova

03.09.2021. 14:35 | Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B., Foto: Općina Viškovo

Prvašiće Osnovne škole Sveti Matej Viškovo poklon-paketi će dočekati na školskim klupama u ponedjeljak, 6. rujna

Općina Viškovo i ove godine osigurava sredstva za poklon-pakete prvašićima s olovkama, bilježnicama, bojicama, kolaž-papirom, pisankama, pernicama, flomasterima i ostalim prigodnim priborom.
Roditelji prvašića koji u osnovnu školu kreću izvan Viškova mogu poklon-pakete preuzeti u Domu hrvatskih branitelja u uredovno radno vrijeme pisarnice od 6. rujna do 18. rujna (ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak od 8:30 do 10:30, utorak od 15 do 17 sati).
“Molimo roditelje koji nisu dostavili potvrdu škole o upisu u prvi razred da je donesu sa sobom prilikom preuzimanja poklon-paketa”, navodi se u obavijesti na internetskim stranicama Općine Viškovo.
Prvašiće Osnovne škole Sveti Matej Viškovo poklon-paketi će dočekati na školskim klupama u ponedjeljak, 6. rujna.

Povezane objave

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

Prošlo je 50 godina od nastanka crnohumorne groteske Maratonci trče počasni krug dramatičara i pisca Dušana Kovačevića te 40 od istoimenog filma u režiji Slobodana Šijana. U filmu su, pored isključivo muške loze Topalovića, likove utjelovila legendarna...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

U JGL-u su ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije u okviru, kako je objašnjeno," strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima". Posjet je uključio obilazak sterilnih proizvodnih pogona...

Pin It on Pinterest