Znate li nešto o ovoj ženi na fotografiji, javite policiji

15.09.2021. 15:15 | Crna kronika, Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B., Foto: MUP

Žena, kojoj je pružena liječnička pomoć, ne zna svoj identitet

Policijska uprava primorsko-goranska pozvala je građane da se jave, znaju li nešto o ženi čija je fotografija u prilogu.
Policija objašnjava kako je protekle nedjelje na području otoka Krka pronađena ženska osoba srednjih godina, kojoj je pružena liječnička pomoć. Riječ je o ženi u dobi od oko 60 godina, srednje tjelesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu na bijele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje.
“Radi utvrđivanja identiteta pronađene ženske osobe, budući da ga se spomenuta osoba trenutačno ne sjeća, molimo građane, ako imaju informacije o spomenutoj osobi, neka ih dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila [email protected]”, preciziraju iz policije.

Povezane objave

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

Prošlo je 50 godina od nastanka crnohumorne groteske Maratonci trče počasni krug dramatičara i pisca Dušana Kovačevića te 40 od istoimenog filma u režiji Slobodana Šijana. U filmu su, pored isključivo muške loze Topalovića, likove utjelovila legendarna...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Pin It on Pinterest