Zimska priča iz Benčića danas počinje nastupima dječjih plesnih skupina i finalistima Supertalenta, navečer vatrogasni show

18.12.2022. 10:06 | Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: Grad Rijeka, Moja Rijeka

Danas, u nedjelju, 18. prosinca, od 11 sati, program Zimske priče iz Benčića počinje nastupima dječjih plesnih skupina, a završava kasno popodne Vatrogasnom urom za djecu.

Ispred Dječje kuće od 11 sati nastupaju finalisti Supertalenta Flash Dance Unit, pobjednici nekoliko svjetskih natjecanja Plesna grupa Flame i Plesni centar K2K koji redovno ostvaruje vrhunske natjecateljske rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima.
U Dječjoj kući u 11. sati počinje inkluzivna Kino projekcija Film svima: Vlak u snijegu nakon čega slijedi razgovor o medijskoj kulturi i inkluziji. U 11 sati u Dječjoj kući na radionici Vrt na prozorčiću – zamiriši zimu na kojoj će se izrađivati prenosivi začinsko/čajno/mirisni vrt u posudama od reciklirane ambalaže. U 11 sati u Dječjoj kući na radionici Striborova Škrabaonica kreativno će se iskoristiti omiljena aktivnost škrabanja.

U 16 sati u Dječjoj kući prikazuje se film Mačak u čizmama: Posljednja želja koji je sinkroniziran na hrvatski jezik.

U 17 sati pridružite se programu Nije u monopoliju sve… te s veselom ekipom u Dječjem odjelu Stribor upoznajte i zaigrajte nove društvene ugre.

U 17.30 sati u Dječjoj kući počinje igra bijega & rješavanja zagonetki Misterij ukradenih pisama, a u 18 sati prikazuje se nastavak Oscarom nagrađene epske avanture Jamesa Camerona iz 2009. godine –Avatar: Put vode.

U 18 sati počinje Vatrogasna ura za djecu. U Dječju kuću stiže ekipa pravih vatrogasaca koji će na prilagođen i djeci zabavan način predstaviti svoj rad.

U blagdanskoj kućici u dvorištu Benčića za vrijeme Zimske priče možete se okrijepiti napicima i ukusnim zalogajima, za glazbu je zadužen Radio Roža, a ako dopusti kiša, od 17 do 19 sati održavat će se vatrogasni show JVP Rijeka i DVD-a Sušak koji uključuje iskustvo dizanja u auto ljestvama, prezentaciju rada s raznom opremom pa i fotografiranje s vatrogascima.

Najčitanije


Povezane objave

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola. Riječ je o učenicima koji su se tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja, pored iznimnog uspjeha u školi i uzornog vladanja iskazali i u brojnim izvannastavnim,...

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Nestao je Sebastian Mušura (16) iz Rijeke, u subotu oko 17 sati udaljio se sa Srdoča i otad mu se gubi trag. Njegov nestanak objavljen je i na mrežnim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba nakon što je prijavljen policiji. Za mladića, rođenog...

Pin It on Pinterest