Zbog nesreće kod Klenovice na Jadranskoj magistrali prekinut promet, u sudaru sudjelovala dva kamiona, ozlijeđena jedna osoba

17.05.2024. 17:00 | Crna kronika, Novosti

Foto: Željko Kasela/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Zbog prometne nesreće kod Klenovice u petak poslijepodne prekinut je promet tim dijelom Jadranske magistrale. Prve informacije govore da se nesreća dogodila oko 15.45 sati, te da su u njoj sudjelovala dva teretna vozila. Preliminarna saznanja govore i da jedna osoba ozlijeđena, ali zasad nije poznata težina ozljeda.

“Na mjestu događaja su sve hitne službe”, izvijestili su nakon nesreće iz Policijske uprave primorsko-goranske. 
U tijeku je očevid kojim bi se trebale utvrditi okolnosti nesreće. Na fotografijama s mjesta nesreće vidi se da jedan kamion ima osječke tablice, a dok su na prikolici drugoga šibenske tablice.
HAK  u svom  izvješću od 16.52 sata u petak ponavlja da je zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja prekinut promet u mjestu Klenovica. Nije poznato kada bi se promet mogao barem dijelom normalizirati i odvijati barem jednom trakom. U svom javljanju od 18.30 sati HAK navodi da je zbog nesreće  reguliran obilazak za osobna vozila kroz mjesto, a teretna vozila i autobusi do daljnjega ne prometuju.

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest