Zahvalnica WRC-a Croatia Relly Policijskoj postaji Vrbovsko

26.12.2021. 13:44 | Regija, Rijeka, Rijeka & Regija, Sport

Autor teksta: P. B., Foto: WRC Croatia Relly

Policijskoj postaji Vrbovsko uručena je zahvalnica organizacijskog odbora WRC Croatia Relly za partnerstvo i izniman doprinos u organizaciji povijesne, prve World Rally Championship utrke u Hrvatskoj. Zahvalnicu je načelniku Policijske postaje Vrbovsko Danku Tomiću uručio Dino Deljkić, tajnik Organizacijskog odbora ovog natjecanja.
Riječ je o sportskom događaju koji okuplja vrhunske natjecatelje u ovoj disciplini i koje je od 22. do 25. travnja ove godine po prvi put održano u Hrvatskoj. Mjesec dana prije službenog starta natjecanja sportaši, od kojih neki i svjetski prvaci u relliyu, i njihove ekipe sa svom popratnom infrastrukturom izabrali su područje Vrbovskg kao bazu za upoznavanje s hrvatskim cestama i testiranje svojih vozila. Njihov boravak i pripreme izazvali su veliko zanimanje, a policijski službenici pomogli su im da sve protekne bez ikakvih problema, kako su prometu na cestama tako i što se tiče sigurnosti građana koji su kao gledatelji sa zanimanjem pratili ova događanja.
Osim dodijeljenom Zahvalnicom Policijskoj postaji Vrbovsko, svoje zadovoljstvo s mogućnostima i uvjetima koje im nudi ovaj kraj te suradnjom s nadležnim službama i institucijama, potvrdili su i najavom ponovnog dolaska u ožujku naredne godine.
Svjetsko prvenstvo u reliju ove godine je po prvi put održano u Hrvatskoj. Na prvenstvu su sudjelovale ekipe iz brojnih zemalja, ali i natjecatelji iz Hrvatske. Ovaj sportski događaj inače prati gotovo milijarda gledatelja diljem svijeta, što doprinosi slici Hrvatske kao značajne turističke i sportske destinacije.

Povezane objave

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

U JGL-u su ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije u okviru, kako je objašnjeno," strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima". Posjet je uključio obilazak sterilnih proizvodnih pogona...

Pin It on Pinterest