SUDAR U KREŠIMIROVOJ ULICI U RIJECI: vozač motocikla prevezen u bolnicu nakon naleta na auto koji mu je prepriječio put

20.06.2022. 15:08 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin

Vozač motocikla “kawasaki” hitno je prevezen u bolnicu nakon sudara s automobilom što se danas oko 13 sati dogodio u Krešimirovoj ulici u Rijeci, nadomak parka na Mlaki. 

Prometna nesreća zbila  se kod križanja Krešimirove s Ulicom Podpinjol, u trenucima kada se “kawasaki” kretao u smjeru Krnjeva. Do nesreće je došlo kada je motocikl naletio na automobil “citroen C4”, riječke registracije, koji se u tim trenucima uključio u promet Krešimirovom i skretao ulijevo, prema središtu grada. Motocikl je tada udario u stražnja lijeva vrata automobila, a “kawasaki” i njegov 53-godišnji vozač pali su na kolnik. 

– Nesporno je da sam ja preko pune crte skretao ulijevo i tako počinio prekršaj, ali motocikl je dojurio vrlo velikom brzinom – govori nam na mjestu nesreće 82-godišnji vozač “citroena”. – Ja sam prije svega ovoga bio parkiran i krenuo sam na kolnik Krešimirove, pa krenuo ulijevo, u smjeru središta Rijeke. Bio sam otprilike na sredini ceste, kada sam vidio da iz smjera središta grada nailazi motocikl velikom brzinom, nisam ga mogao izbjeći… Vidio sam da je motociklist kočio kada je, izašavši iz zavoja kod “pošte 2”,  ugledao moj auto, ali na kraju je žestoko udario u auto. Vidite i  sami koliko je udubljenje na limu mog vozila nastalo od udara. Dobro da je udario u stražnja vrata, a ne moja, vozačeva, ne znam što bi onda bilo sa mnom i mojom suputnicom. Motociklista je odvezla Hitna pomoć, nije mi poznata težina njegovih ozljeda, ali se nadam da će s njime biti sve u redu, da nije ozbiljno stradao – rekao je vozač “citroena”, još pod dojmom događaja.

Na mjesto nesreće stigli su djelatnici prometne policije koji bi trebali utvrditi okolnosti sudara. 

Povezane objave

Pin It on Pinterest