VEČERAS BUKNUO POŽAR U OBITELJSKOJ KUĆI NA PULCU: vatrogasci gase vatru na krovu kuće, šteta bi mogla biti znatna

26.12.2021. 23:47 | Crna kronika, Novosti

Autor teksta: Fiore Vežnaver , Foto: Portal Burin

Prema saznanjima s mjesta događaja, u kući koju je zahvatio požar živi tročlana obitelj Velčić, majka i dva sina, svi u umirovljeničkoj dobi, a nitko od njih nije ozlijeđen

Jake vatrogasne snage angažirane su večeras na gašenju požara što je buknuo na obiteljskoj kući na Pulcu 41. Strahuje se kako bi mogla biti znatna šteta od požara koji je vatrogascima dojavljen večeras nešto prije 21.30 sati.
Prema prvim informacijama s mjesta događaja, čini se da je vatra najprije planula u sobi na na katu jednokatnice, te zahvatila krov kuće obitelji Velčić. Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke, koji su na mjesto događaja stigli trima vozilima, oko 23 sata još uvijek su u potkrovlju i na krovu vodili borbu s požarom, ali je on još ranije lokaliziran i spriječeno je njegovo širenje. Prijetila je opasnost da se požar proširi na dvije susjedne kuće u nizu, ali je to, srećom, izbjegnuto.
– Odmah smo reagirali kada smo vidjeli da je buknuo požar – priča nam čovjek iz susjedstva. – Zvali smo vatrogasce, a istodobno smo ja i susjed vrtnim crijevom odmah krenuli zalijevati mjesto požara, dok je druga susjeda, koja živi do kuće obitelji Velčić, također crijevom zalijevala svoju stranu kuće i krov. Tako vatrogasce nije dočekao toliki požar koliki bi bio da nismo intervenirali – govori nam muškarac koji je hitro reagirao na prvo saznanje o vatri.
Prema saznanjima s mjesta događaja, u kući koju je zahvatio požar živi tročlana obitelj, majka i dva sina, svi u umirovljeničkoj dobi, a nitko od njih nije ozlijeđen.
Na mjestu događaja su i djelatnici policije, koji bi trebali utvrditi okolnosti izbijanja požara, kada on bude do kraja ugašen.

 

 

 

Povezane objave

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (152)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (152)

SUBOTA, 21. svibnja DRENOVA, 13.00Aleksandar Gabrić (1937) PONEDJELJAK, 23. svibnja DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest