Vaterpolski klub Primorje predstavio prvu ekipu na terasi Astronomskog centra Rijeka

28.09.2021. 18:56 | Rijeka, Rijeka & Regija, Sport

Autor teksta: P. B., Foto: Grad Rijeka

Prezentacija momčadi tradicionalno se nastavlja na najljepšim mjestima u Gradu Rijeci: od Bazena Kantrida, Riječkog tunela, Trsatske gradine, Exportdrva u duhu EPK-a do Astronomskog centra Rijeka

Na terasi Astronomskog centra Rijeka održano je predstavljanje prve ekipe Vaterpolskog kluba “Primorje “. Prezentacija momčadi tradicionalno se nastavlja na najljepšim mjestima u Gradu Rijeci – od Bazena Kantrida, Riječkog tunela, Trsatske gradine, Exportdrva u duhu EPK-a do Astronomskog centra Rijeka.

U novu sezonu klub ulazi s vrlo mladom ekipom

Član Uprave VK Primorje Damir Glavan istaknuo je kako u novu sezonu klub ulazi s vrlo mladom ekipom, većinom sastavljenom od igrača iz omladinskog pogona. Upravo je taj omladinski pogon proteklih godina ostvario značajne rezultate, u dva navrata osvojivši Trofej Nardelli, namijenjen najboljem omladinskom pogonu države. Zapaženi rezultati nastavili su se i ove godine.
„Velika je čast i zadovoljstvo kad klub sa svojim igračima uspijeva napuniti seniorski pogon. Mislim da je velika prilika svima da se kroz Prvenstveno Hrvatske i regionalnu ligu afirmiraju, kako bi svaku sljedeću sezonu bili sve bolji i bolji“, istaknuo je Glavan, čije riječi prenosi Grad Rijeka na svojim internetskim stranicama.

Velikani obilježili vaterpolo u Rijeci

Predstavljanju prve ekipe u novoj sezoni prisustvovali su, među ostalima, i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, bivši gradonačelnik Vojko Obersnel, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac i predsjednik Zajednice sportova PGŽ-a Veljko Karabaić.
Gradonačelnik Filipović zaželio je puno uspjeha vaterpolistima u novoj zoni te čestitao vodstvu kluba, trenerima i stručnom timu.
„Grad Rijeka je grad bogate sportske prošlosti, u koju su utaknuti uspjesi našeg vaterpolo kluba. Tu su mnogi velikani koji su obilježili vaterpolo u Rijeci, a na temeljima tih uspjeha i onoga što su oni postigli na ovoj momčadi je da se dokaže u sezoni koja je pred nama“, kazao je gradonačelnik Filipović.

 

 

Povezane objave

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Otvorenjem izložbe radova učenika riječkih osnovnih škola na postamentima na Korzu, obilježen je Svjetski dan nepušenja.Ovogodišnji Svjetski dan nepušenja obilježava se 31. svibnja, a ove godine, prema odluci Svjetske Zdravstvene organizacije, pod motom...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

UTORAK, 17. svibnja DRENOVA, 15.00Raza Kurtović (1937) DRENOVA, 13.00Nikola Veselin (1934) SRIJEDA, 18. svibnja TRSAT, 13.30Damira Jelušić (1939) KOZALA, 14.30Zorislav Kenji (1945) ČETVRTAK, 19. svibnja DRENOVA, 14.30Grozda Bareta (1937) Podatke je...

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena   živa   plemenita periska

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena živa plemenita periska

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena je živa jedinka plemenite periske. Periska se nalazi na dubini od 6,4 metra i visoka je oko 30 centimetara. Budući da živi u zoni sidrenja, bit će, po protokolu Projekta očuvanja plemenite periske u Jadranu, zaštićena...

Pin It on Pinterest