U županiji jučer 17 prometnih nesreća: na Pećinama teško ozlijeđen vozač zbog krivog prestrojavanja drugog vozača

19.07.2023. 12:04 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin (ilustracija)

Na prometnicama u Primorsko – goranskoj županiji jučer je zabilježeno 17 prometnih nesreća u kojma je jedna osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene.

U nesreći, što se oko 15.20 sati dogodila u Ulici Janka Polića Kamova u Rijeci, teško je ozlijeđen 40-godišnji vozač automobila. Do nesreće je došlo nakon što se 47-godišnji vozač, hrvatski državljanin, vozeći automobil njemačke registracije, u namjeri  da zaobiđe  zaustavljeno vozilo, prestrojio se u lijevu prometnu traku. Očevidom je utvrđeno da tada nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i stanju na cesti te je udario u drugo osobno vozilo kojim je upravljao 40-godišnjak, krećući se lijevom trakom. Uslijed siline udara, 40-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom pa njime udario u nekoliko parkiranih vozila. Pružena mu je liječnička pomoć u KBC-u Rijeka gdje su mu utvrđene teške ozljede. Vozač automobila koji je skrivio nesreću kazneno je prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće. 

 Druga prometna nesreća dogodila se oko 18.20 sati u  blizini Malinske na otoku Krku. Do udesa je došlo kada je  59-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem 2,18 promila alkohola, te prilikom pretjecanja udario u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja. Vozaču i vozačici pružena je liječnička pomoć u KBC-u Rijeka gdje su im konstatirane lakše  ozljede. Vozač je prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest