U tijeku je izrada monografije Općine Viškovo, mještani se pozivaju da dostave stare fotografije ili tekstove

Foto: TZ Općine Viškovo

U tijeku je izrada monografije Općine Viškovo kojom se nastoji čim cjelovitije zabilježiti povijest i razvitak ove općine.
“U cilju što kvalitetnije izrade, pozivamo sve zainteresirane mještane koji posjeduju stare fotografije ili tekstove koji na neki način dokumentiraju prošlost općine Viškovo da ih dostave u Turističku zajednicu, Viškovo 31“, navode iz Općine Viškovo.
“Doneseni materijali bit će skenirani te odmah vraćeni donositelju, a istovremeno će se dokumentirati informacija o lokacijama, imenima, događanjima i dr. Također, materijale možete poslati i na mail: [email protected]. Uz materijale koji budu odabrani i uvršteni u monografiju naznačit će se imena osoba koje su isti ustupile. Upućujemo poziv svim udrugama i ustanovama koje djeluju na području općine Viškovo da nam dostave strukturirani i opisni tekst kojim se predstavlja rad udruge, ciljevi djelovanja i postignuća”, navode iz Općine Viškovo, uz molbu da se svi materijali dostaje do kraja rujna.

Povezane objave

Županija umirovljenicima poklanja  predstavu „Casabianca“

Županija umirovljenicima poklanja predstavu „Casabianca“

Primorsko-goranska županija tradicionalno poklanja predstavu umirovljenicima povodom njihovog dana. Tako će u srijedu, 28. rujna, u 16 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku umirovljenici s područja županije moći pogledati predstavu „Casabianca“. Karte...

POKOPI NA GROBLJIMA (249)

POKOPI NA GROBLJIMA (249)

UTORAK, 27. RUJNA 2022. LOVRAN, 15.00Olga Petković (1935) KRIŽIŠĆE, 16.00Božidar Kučan (1958) VELI BRGUD, 13.00Celestin Afrić (1942) KLANA, 16.00Ivica Mrvčić (1954) SELCE, 13.00Marija Šimac (1932) NOVI VINODOLSKI, 16.00Tomislav Papić (1929) KRK,...

Pin It on Pinterest