U subotu smotra klapa u Dramlju, u lučici Pazdehova nastupa 15 klapa

Foto: TZ Grada Crikvenice

U Dramlju se u subotu, 27. svibnja, priprema glazbena poslastica za posjetitelje koji će 13. godinu za redom uživati na Smotri klapa.
Ovaj se glazbeni susret tradicijskog izričaja svake godine održava pred kraj ili na kraju proslave “Dana svete Jelene” u Dramlju. Ono što ga čini posebnim i još dražim jest prekrasna lokacija – mirna lučica Pazdehova u Dramlju, u kojoj vam se katkada čini kao da je vrijeme stalo.

I ove će godine na smotri klapa sudjelovati sjajne muške i ženske klape iz okolice, ali i ostalih dijelova Hrvatske. Tako ćemo imati priliku uživati u vrhunskim glasovima i interpretaciji sljedećih majstorica i majstora klapskog pjevanja, a to su klape: „Sveti Jakov“ (m), „Kraljevica“ (m), „Šuferini“ (mj), „Cetinjanke“ (ž), „Cetinjani“ (m), “Tić” (m), „Evo nas“ (ž), „Škrljevo“ (m), „Rusula“ (ž), „Kastav“ (m), „Kastav“ (ž), „Poj“ (m), „Anima Arbae“ (ž), „Krijanca“ (m) i domaća “Sveta Jelena” (ž).
Pjevat će se od 20:30 sati, a program će voditi Neno Pavinčić. Organizator manifestacije je KUD „Jelena“ Dramalj.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest