U stanu u Rijeci zapalila se perilica, intervenirala i Hitna pomoć zbog osobe koja se “nagutala” dima

19.08.2023. 09:59 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin (ilustracija)

U Ulici Martina Kontuša u Rijeci u petak predvečer izbio je požar u jednom stanu, zbog čega je, osim vatrogasaca, intervenirala i medicinska ekipa.
Oko 18 sati je, naime, Javna vatrogasna postrojba Grada Rijeke obaviještena da je došlo do požara u stanu. Ispostavilo se da se zapalila perilica rublja, a u događaju je ozlijeđena jedna osoba (“nagutala” se dima), nju je zbrinula ekipa Hitne pomoći.
U vatrogasnoj intervenciji sudjelovalo je pet vatrogasaca s jednim vatrogasnim vozilom koji su za kratko vrijeme savladali požar. Uzroke požara trebala bi utvrditi policija.

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (881)

POKOPI NA GROBLJIMA (881)

SUBOTA, 13. SRPNJA 2024. KOZALA, 10.00: Stanislav Majić (1951) DRENOVA, 11.00Terezija Begović  LOVRAN, 13.00Velimir Miladinović (1934) JELENJE, 18.00Vladimir Kišić (1938) LIČ, 17.00Marija Kropf  VOJNI TUK, 17.00Nikola Vujnović (1943) PONEDJELJAK, 15....

Obilježena 82. godišnjica stradanja sela Podhum

Obilježena 82. godišnjica stradanja sela Podhum

Na spomen-području Soboli održana je svečana komemoracija povodom 82. godišnjice stradanja mještana Podhuma, u znak sjećanja na nedjelju, 12. srpnja 1942. godine kada su talijanski fašisti strijeljali 91 mještanina, selo je spaljeno, a preživjeli odvedeni...

Pin It on Pinterest