Teško ozlijeđena vozačica prijevremeno rodila nakon nesreće, dijete nije preživjelo, umrlo je u riječkom KBC-u

24.07.2023. 11:20 | Crna kronika, Novosti

Foto: MUP

U riječkom KBC-u preminulo je dijete nakon prometne nesreće što se u petak navečer dogodila u Puli, izvijestili su iz Policijske uprave istarske.
Nesreća se dogodila oko 23.45 sati na križanju Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli. Događaj se zbio u trenucima kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom, zagrebačke registracijske oznake, kolnikom Faverijske ulice u suprotnom (zabranjenom) smjeru. U jednom trenutku 24-godišnjakinja je ušla u raskrižje s Rakovčevom ulicom, gdje je bočni dio njenog automobila udario drugi automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 30-godišnjakinja. Od siline udarca automobil zagrebačke registracije se zarotirao te je odbačen na nogostup.
U nesreći su teške ozljede zadobili druga vozačica i dijete, dok je drugo dijete lakše ozlijeđeno. Teško nastradalo dijete prebačeno je na daljnje liječenje u riječki KBC, ali je, nažalost, na kraju policija zaprimila obavijest iz bolnice da je dijete preminulo. Radi razjašnjavanja okolnosti događaja, nad tijelom djeteta bit će obavljena obdukcija, priopćeno je iz policije.
Prema pisanju Glasa Istre, zbog zadobivenih teških ozljeda 30-godišnjakinja – koja je bila u 37. tjednu trudnoće –  zadržana je u pulskoj Općoj bolnici,  gdje je prijevremeno rodila dijete koje je potom prevezeno u riječki  KBC, ali, nažalost, nije preživjelo. Drugo dijete koje je s 30-godišnjakinjom bilo u vozilu lakše je ozlijeđeno te je nakon pružene liječničke pomoći pušteno na kućnu njegu.

Protiv 24-godišnje vozačice se zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, navode iz policije.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (864)

POKOPI NA GROBLJIMA (864)

UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 10.30: Bruno Lipizer  KOZALA, 14.30Petra Medved (1955) KOZALA, 14.30Željko Medved (1954) KASTAV, 16.00Tomislav Čereković (1938) KUKULJANOVO, 17.00Mile Prpić (1944) LEDENICE, 18.00Pavao Draginić (1948) SV. IVAN OD ŠTERNE,...

Na Gornjem Zametu gotovo 2.300 kvadrata novog asfalta

Na Gornjem Zametu gotovo 2.300 kvadrata novog asfalta

Gotovo 2.300 kvadrata asfalta sanirano je na Gornjem Zametu. Ulice Bogomira Ćikovića Marčeva te Vladivoja i Milivoja Lenca dobile su na taj način novi asfaltni sloj za što sigurnije prometovanje, izvijestili su iz tvrtke Rijeka plus.S obzirom na...

Pin It on Pinterest