U riječkoj regiji uhićen novi krijumčar ilegalnih migranata: priveden Rumunj koji je prevozio šest stranaca

06.08.2023. 12:14 | Crna kronika, Novosti

Foto: MUP (ilustracija)

U riječkoj regiji je uhićen još jedan krijumčar ilegalnih migranata. Službenici Policijske uprave primorsko-goranske proveli su ovog puta kriminalističko istraživanje nad državljaninom Rumunjske.
Iz policije navode da su prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija i krijumčarenja ljudi policijski službenici jučer ujutro zaustavili vozilo zagrebačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao državljanin Rumunjske, dok se u vozilu nalazilo šest stranih državljana, za koje je utvrđeno da su nezakonito ušli u Hrvatsku.
Policija ne navodi lokaciju gdje je vozilo zaustavljeno, ali se priopćava da su strani državljani koji su prevoženi zatražili međunarodnu zaštitu.
Nakon okončanog kriminalističkog istraživanja Rumunj osumnjičen za šverc migranata je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest