U požaru izgorjela stara kuća u Ulici Avelina Turka na Zametu, vatra se razbuktala do dolaska vatrogasaca

20.07.2023. 09:35 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin, FB

Staru, napuštenu kuću u Ulici Avelina Turka na Zametu jutros je zahvatio požar, iz razloga kojeg tek treba utvrditi. Unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke, vatra je poharala kuću.
Vatrogasci su odmah pohitali na mjesto događaja nakon dojave, ali se u međuvremenu vatra već značajno rasplamsala. Ozlijeđenih u požaru u jednokatnici, srećom, nema. Dosadašnje informacije govore da u staroj kući nije nitko živio, da već ima nekoliko godina da su vlasnici preminuli.
Nakon razbuktavanja požara stvorio se veliki stup dima, pa je izdaleka bilo vidljivo da gori na Zametu.
Uzrok požara zasad nije  poznat. Više o okolnostima izbijanja vatre znat će se nakon što bude okončan policijski očevid. 

– Sretna okolnost jest da je sinoć bila nevera, da je voda dobro natopila kuću, u kojoj se nalazi gomila predmeta i gorivog materijala, namještaja i drugog, jer se vatra mogla proširiti uokolo. Vatrogasci su brzo došli, no požar je već bio uzeo maha – izjavio nam je čovjek iz susjedstva. 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest