U Opatiji se ovog vikenda održava Hairstyle News, najutjecajniji festival u svijetu frizerstva u regiji

Foto: Grad Opatija

Hairstyle News, najutjecajniji festival u svijetu frizerstva u Hrvatskoj i regiji, održava se ovog vikenda u opatijskim Centru Gervais te brojnim posjetiteljima nudi više od 150 profesionalnih brendova, sajamske popuste, nagradne igre, frizerske savjete, edukacije, okrugle stolove, panele te besplatne prezentacije frizera i barbera.
Festival su posjetili i opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin te direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić, gdje su se susreli s direktorom festivala Denisom Vidovićem.
Međunarodni frizerski festival Hairstyle News posvećen je razvoju frizerske struke, njenoj promociji u javnosti te stvaranju snažne i uspješne frizerske zajednice. Misija festivala je predstavljanje frizerske kreativnosti, razvijanje strasti i razmjena znanja među frizerima kako bi svi zajedno mogli učinkovito sudjelovati na tržištu profesionalnih frizerskih usluga i proizvoda.
To je i skup na kojem frizeri imaju mogućnost stručne edukacije. Festivalski program se sastoji od brojnih vrsta edukativnih seminara, poslovnih predavanja, panela i okruglih stolova te izložbeno–prodajnih štandova u sajamskom dijelu manifestacije.
Festivalska vrata otvorena su posjetiteljima u nedjelju od 9 do 18 sati. Ulaz na sajam je besplatan.

Najčitanije


Povezane objave

Obilježen Dan oslobođenja Kostrene

Obilježen Dan oslobođenja Kostrene

Povodom obilježavanja Dana oslobođenja Kostrene predstavnici UABA Kostrena, općinske uprave, općinskih ustanova i udruga položili su vijence na spomen-obilježja u znak sjećanja na žrtve NOB-a.Vijenci su položeni na polje s grobovima palih boraca NOB-a na...

POKOPI NA GROBLJIMA (800)

POKOPI NA GROBLJIMA (800)

SUBOTA, 20. TRAVNJA 2024. KASTAV, 13.00: Ivan Horvat (1957) KLANA, 17.00Vladimir Šebelja (1933) NJIVICE, 15.30Marija Dapčić  BOGOVIĆI, 16.00Katica Bogović (1933) CRNI LUG, 13.00Dragica Barak (1930) SV. KRIŽ - SENJSKA DRAGA, 15.00Mate Nekić (1963) HVAR,...

Pin It on Pinterest