U Opatiji dodijeljene poduzetničke nagrade „Bilanca uspjeha“, najuspješnija tvrtka u županiji Imperial Riviera Rab

02.09.2023. 09:23 | Novosti, Opatija, Rijeka & Regija

Foto: Grad Opatija

U Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner održana je prva svečana dodjela nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije – ‘Bilanca uspjeha’.

Za odabir najboljih korištena su službena izvješća FINA-e, pa je ovog puta glavna nagrada za najuspješnije poduzeće Primorsko-goranske županije u 2022. godini pripala tvrtki Imperial Riviera Rab, dok je tvrtka Liburnia Riviera Hoteli proglašena najpoduzetnikom u Opatiji, a Jadran Galenski Laboratorij najbolja je tvrka u Rijeci.

Dodjela na jedinstvenoj večeri okupila je više od 200 najznačajnijih poduzetnika Primorsko-goranske županije kojima su dodijeljene nagrade u 15 kategorija, dok je 36 nagrada uručeno poduzetnicima u svakoj od jedinica lokalne samouprave.

Dobrodošlicu svima poželio je u ime domaćina opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin, a čestitkama poduzetnicima koji su kreatori novih vrijednosti uz njega su se pridružili župan Zlatko Komadina i riječki gradonačelnik Marko Filipović.

Voditeljica večeri bila je autorica televizijske emisije „Bilanca uspjeha“ Barbara Udovičić Papeš. U zabavnom dijeli večeri nastupali su vrhunski performeri, plesači i pjevači iz “Cabaret show-a by MINT” te Mario Battifiaca i Irena Grdinić koji su, prvi puta pripremili posebnu verziju svoje hit predstave ‘Casabianca’.

Večer je imala i humanitarnu notu. Naime, održana je aukcija sportskih predmeta najpoznatijih hrvatskih sportaša uz podršku ACI-a, a sva prikupljena sredstva kao i dio prihoda od prodanih ulaznica, u partnerstvu sa ‘Zakladom hrvatske pošte’ bit će izravno uplaćena Centru za pružanje socijalnih usluga djeci bez roditelja i bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Primorsko-goranska županija broji više od 20.000 poduzetnika, odnosno 78 tvrtki, obrta i slobodnih zanimanja na 1.000 stanovnika, što je svrstava na drugo mjesto u Hrvatskoj po broju aktivnih poslovnih subjekata. Upravo je to razlog zašto je nastao ovaj projekt vrednovanja poduzetništva.

Najčitanije


Povezane objave

Hrvatski košarkaši pobijedili Poljsku na turniru u Opatiji

Hrvatski košarkaši pobijedili Poljsku na turniru u Opatiji

Članovi hrvatske košarkaške reprezentacije odmjerili su danas snage s reprezentacijom Poljske u utakmici odigranoj u dvorani "Marino Cvetković", u sklopu međunarodnog turnira. Susret je okončan pobjedom hrvatskih košarkaša rezultatom 82:68.Turnir se u...

POKOPI NA GROBLJIMA (862)

POKOPI NA GROBLJIMA (862)

SUBOTA, 22. LIPNJA 2024. KASTAV: Franjo Jurčević (1943) SV. DUH (OMIŠALJ), 16.00Margareta Pranjić  PONEDJELJAK, 24. LIPNJA DRENOVA, 10.30Jelica Lelas (1949) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved (1955) KOZALA,...

U ponedjeljak počinju radovi na sanaciji vijadukta Piramida

U ponedjeljak počinju radovi na sanaciji vijadukta Piramida

U ponedjeljak, 24. lipnja, počinju radovi na sanaciji dijela vijadukta Piramida na državnoj cesti DC8. Radovi, čiji su investitor Hrvatske ceste, odvijat će se u fazama, a promet će se odvijati suženim kolničkim trakama, dok će skretanje iz Cindrićeve...

Pin It on Pinterest