U Guvernerovoj palači održan Humanitarni karnevalski gala party

19.02.2023. 09:22 | Mozaik, Novosti, Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: Grad Rijeka

U Guvernerovoj palači u Rijeci održan je u subotu navečer Humanitarni karnevalski gala party, tradicionalni bal pod maskama, kojeg su organizirali Grad Rijeka, Rotary klub Rijeka – Sv. Vid i Turistička zajednica grada Rijeke.
Na bal su, među ostalima, stigli predstavnici diplomatskog i konzularnog zbora u Hrvatskoj, viđeniji gospodarstvenici te predstavnici regionalne i lokalnih vlasti, kao i delegacije gradova prijatelja Rijeke.

Sredstva prikupljena na ovogodišnjem karnevalskom balu bit će usmjerena za opremanje prostora organiziranog stanovanja za korisnike i štićenike Doma za odrasle osobe Turnić, koji pruža usluge osobama s teškoćama mentalnog zdravlja i članovima njihovih obitelji.

Prigodnim govorom i riječima dobrodošlice party su otvorili domaćini, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović i predsjednik Rotary kluba Rijeka Goran Orlić.

Voditeljski dvojac činili su Nevena Rendeli i Mario Lipovšek Battifiaca, a nastupili su SuperCover band, Eni Jurišić, Vjekoslav Ključarić, Alen Đuras i Sabrina Hebiri.
Bal je bio uvod u Međunarodnu karnevalsku povorku koja se  u Rijeci održava u nedjelju.

 

Najčitanije


Povezane objave

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola. Riječ je o učenicima koji su se tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja, pored iznimnog uspjeha u školi i uzornog vladanja iskazali i u brojnim izvannastavnim,...

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Nestao je Sebastian Mušura (16) iz Rijeke, u subotu oko 17 sati udaljio se sa Srdoča i otad mu se gubi trag. Njegov nestanak objavljen je i na mrežnim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba nakon što je prijavljen policiji. Za mladića, rođenog...

Pin It on Pinterest