U Decathlonu predstavljen program 23. Fiumanke i otvoren regatni ured

16.05.2022. 16:52 | Novosti, Sport

Foto: Fiumanka

U prostorima riječkog Decathlona otvoren je regatni ured 23. Fiumanke i prigodno predstavljen tjedan sporta koji će ove godine početi prvom Studentskom regatom, a kao nastavak na regatu, osim jedrenja, studenti će na Fiumanki ove godine imati i utrku lukobranom pod nazivom Sunset Run, najavila je Tamara Puschmann iz Sveučilišta u Rijeci.

Uz ona velika jedra, dio programa je i atraktivno dvodnevno windsurf natjecanje u Preluci koje je u ime organizatora DSNM Volosko predstavio aktualni svjetski prvak Enrico Marotti i član kluba. Sportski program Fiumanke zaključit će SUP regate u luci u organizaciji VOP SUP Teama koje je predstavio Igor Tomažić, a u veslanju lukom pridružit će im se i veslačice i veslači VK Rijeka.

Pozivnicu na veliku Fiumanku uputio je i višestruki pobjednik Fiumanke Željko Perović, uz najavu sudjelovanja i borbu za što bolji plasman i na ovogodišnjoj regati.
Decathlon, partner 23. Fiumanke, svima koji se žele ranije prijaviti na regatu, od 16. svibnja do 7. lipnja omogućit će prijave u trgovini. Fiumanka kao i svih prijašnjih godina u potpunosti besplatna, nema kotizacije, a njezin moto je: “Imaš barku, imaš jedro – prijavi se!” Nakon 7. lipnja Decathlon se s regatnim uredom regate “spušta” u luku.

Povezane objave

Pin It on Pinterest