U Centru za obuku interventnih službi u Šapjanama gradi se vatrogasni toranj

Foto: PGŽ

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima obišao je Centar za obuku interventnih službi PGŽ-a u Šapjanama gdje su trenutno u tijeku infrastrukturni radovi u kojima PGŽ sudjeluje s iznosom od 253 tisuća eura, a vezani su uz izgradnju vatrogasnog tornja.

Ovaj objekt će se po realizaciji tijekom ove godine staviti u funkciju obuke vatrogasaca te biti na dispoziciji za uvježbavanje i ostalih operativnih snaga iz sustava Civilne zaštite, i to Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja-Stanice Rijeka i Delnice, Policijskoj upravi primorsko-goranskoj i Specijalističkoj postrojbi za traganje i spašavanje iz ruševina i drugima.

U sklopu obilaska održan je i zajednički sastanak Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije i Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije s ciljem daljnjeg planiranja radova i investicija u Centar, u koji je do ove godine županija uložila oko 890 tisuća eura.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest