Trener Rijeke Sopić uoči susreta s Goricom: Zahtjevna utakmica, ali nije bitno tko dolazi na Rujevicu

20.04.2024. 11:34 | Novosti, Sport

Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Goricu (Rujevica, 19.30 sati) u ogledu 31. kola SuperSport HNL-a. Rijeka dočekuje Goricu u sjajnom niz od osam pobjeda, šest prvenstvenih, dvije u Kupu Hrvatske, te dva boda prednosti pred Dinamom koji je kroz tjedan pobijedio Varaždin (2:1) u zaostaloj utakmici.

– Malo si umišljam možda, ali mislim da dobro poznajem ekipu Gorice. Odigrat ćemo jednu pravu utakmicu na dobrom terenu, za razliku od one dvije koje smo igrali u sibirskim uvjetima u Velikoj Gorici po snijegu i kipi. Ekipu Gorice respektiram, kao i trenera, svog prijatelja Rajka Vidovića. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali ponovit ću što sam rekao: nije bitno tko dolazi na Rujevicu, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke u najavi nedjeljne utakmice, označivši najveće kvalitete momčadi iz Velike Gorice.

– Vidjeli smo da Gorica ima brzu i kvalitetnu kontru. Kvalitetu Pršira, Mrzljaka  u vezi glupo je uopće spominjati, a zadnja linija predvođena Krizmanićem, Lešom, Štiglecom i Maločom uopće ne treba komentirati. To su prekaljeni igrači, tu je i Banić na golu koji je jedan od najboljih vratara lige, rekao je Željko Sopić.

Utakmicu je najavio i Dejan Petrovič koji je u Istri 1961 asistirao za drugi gol, a još čeka svoj prvijenac u HNL-u.

– Čeka nas teška utakmica, kao sve tri protiv Gorice ove sezone. Igramo kući, puna Rujevica, idemo obraniti prvo mjesto i pokazati zašto smo ovdje gdje jesmo. Gol? Nadam se da će doći uskoro, rekao je Dejan Petrovič.

U videu pogledajte konferenciju za medije.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest