TRAGIČNA PROMETNA NESREĆA U MATULJIMA: vozač motocikla izgubio život u sudaru s automobilom

09.08.2023. 11:53 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin

Još jedna tragična prometna nesreća dogodila se danas na cestama u Primorsko-goranskoj županiji. U Matuljima je prijepodne izgubio život vozač motocikla.
Nesreća se dogodila u 10.55 sati na križanju Ceste dalmatinskih brigada i 43. istarske divizije. Prema prvim informacijama, došlo je do sudara motocikla i osobnog vozila u kojem je, nažalost, smrtno ozlijeđen vozač motocikla.
U tijeku je očevid nakon kojeg će biti razjašnjene okolnosti tragičnog događaja.

Detaljniji izvještaj s mjesta nesreće možete pročitati OVDJE.

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest