TRAGIČNA NESREĆA U TUNELU ČARDAK NA AUTOCESTI RIJEKA-ZAGREB: vozač kombija naletio na stražnji dio teretnog vozila i poginuo

09.09.2021. 17:48 | Crna kronika

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: Fiore Vežnaver

Hitna pomoć je brzo stigla, ali vozaču smrskanog kombija nije bilo spasa

Teška prometna nesreća, s tragičnim posljedicama, dogodila se danas oko 16.30 sati na autocesti Rijeka-Zagreb. Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je da se tragedija dogodila u tunelu Čardak, nakon što je vozač kombija udario u stražnji dio teretnog vozila. Nesretnik je preminuo na mjestu događaja.
Policija je obznanila da je promet u smjeru Rijeke u prekidu, te da se obavlja očevid na mjestu događaja.
HAK u svom izvješću od 17.31 sati navodi da je na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog prometne nesreće zatvorena  dionica između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora u smjeru Rijeke. HAK u izvješću od 20 sati precizira da je kolona  pred čvorom Vrbovsko  duga oko 4,5 km. Obilazak je državnom cestom Vrbovsko-Skrad-Kupjak-Ravna Gora (DC3), dodaju iz HAK-a, te pozivaju vozače na poštivanje prometnih znakova i  dodatan oprez.

Više informacija o nesreći u tunelu, udaljenom od Rijeke 68 kilometara i gotovo sat vožnje, znat će se nakon okončanog policijskog očevida.

 

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest