TRAGEDIJA NA ČVORU RUPA U NEDJELJNO JUTRO: vozač “hyundaija”, Riječanin, preminuo nakon udara u ogradu, vjeruje se da ga je u vožnji zadesio srčani udar

04.09.2023. 12:52 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin

Vozač automobila “hyundai tucson”, riječke registracije, preminuo je jutros na čvoru Rupa na autocesti A7, na izlaznom kraku za granični prijelaz Pasjak. Nedvojbeni uzrok smrti 66-godišnjeg muškarca, nastanjenog na riječkom Zametu, utvrdit će se obdukcijom, ali se pretpostavlja da je riječ o prirodnoj smrti, da ga je u vožnji zadesio srčani udar.
Tragedija se dogodila oko 6.30 sati, a prema dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, začela se u trenucima kada je vozač “hyundaija” počeo skretati udesno na kraku za Pasjak. Vozilo je najprije bočno udarilo u zaštitnu ogradu s desne strane, a onda se odbilo ulijevo, gdje se nakon udara u zaštitnu ogradu na kraju i zaustavilo. O događaju je odmah alarmirana Hitna pomoć, stigla je ubrzo  medinska ekipa koja je nesretnog vozača podvrgnula reanimaciji, ali pokušaj oživljavanja nije, nažalost, dao rezultata, na kraju se mogla samo konstatirati njegova smrt.


U automobilu se kao suvozačica nalazila supruga vozača, koja, srećom, nije ozlijeđena u nesreći, ali je nakon svega u velikom šoku.
– Njih dvoje je jutros krenulo u Italiju u šoping. Nažalost, njihov put je naprasno prekinula tragedija – izjavio je za portal Burin čovjek, dobro upućen u slučaj, koji je stigao na mjesto događaja. – Supruga vozača je rekla kako je vidjela da je u jednom trenutku on samo klonuo… Pogledala je u njega, a koji trenutak kasnije vozilo je udarilo u zaštitnu ogradu. Nesretnica je poslije svega u velikom šoku – izjavio je naš sugovornik na mjestu događaja.
Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici Postaje prometne policije Rijeka. Tijelo nesretno preminulog prevozi se u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci, gdje će se obaviti obdukcija, radi nedvojbenog razjašnjenja uzroka smrti.

Najčitanije

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (600)

POKOPI NA GROBLJIMA (600)

SRIJEDA, 27. RUJNA 2023. TRSAT, 15.30Ante Maras (1947) TRSAT, 12.30Darko Petrović (1947) KOZALA, 13.30Ivan Vasilić (1948) DONJA DRENOVA, 16.30Ivan Čolakovac (1941) DRENOVA, 14.30Milutin Mitrović (1948) DRENOVA, 11.30Anton Pemper (1954) DRENOVA,...

Pin It on Pinterest