Tehnički faktor isključen kao uzrok požara u kojem je na riječkoj Delti izgorio “fiat”

13.10.2021. 12:03 | Crna kronika

Autor teksta: P. B., Foto: Fiore Vežnaver

Uzrok požara, u kojem je u ponedjeljak navečer u središtu Rijeke izgorio automobil “fiat”, nije tzv. tehnički faktor, objavila je Policijska uprava primorsko-goranska. To ne mora značiti da je, kolokvijalno rečeno, požar podmetnut, moguće je da u pozadini slučaja i nehat, no policija se o tim detaljima zasad ne izjašnjava.
Polcijska uprava primorsko-goranska izvijestila je da je, u suradnji s protupožarnim inspektorom, završen očevid požara osobnog vozila marke Fiat, talijanskih registracijskih oznaka, koji se dogodio u ponedjeljak, oko 19.30 sati. Neslužbeno se saznaje da je požar na autu planuo dok je bio parkiran riječkoj Delti. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke, a u požaru je osobno vozilo u potpunosti izgorjelo.
Očevidom je utvrđeno da je vozilo duže vrijeme ostavljeno na parkiralištu, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Riječ je, navodno, o starijem automobilu, ne previše vrijednom.
“Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem otkrivanja svih okolnosti ovog događaja”, priopćeno je iz policije.

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest