Svećenik Zeba sa Srdoča objavio fotografiju s napadačem s Platka: “Nisam sudac, ali bit ću tihi molitelj”

03.02.2023. 12:40 | Crna kronika, Novosti

Foto: Facebook

Svećenik Kristijan Zeba iz Župe sv. Križa na Srdočima objavio je na svojem Facebook profilu fotografiju s Lukom Tirielom Abramovićem, MMA borcem koji je bio jedan od napadača na Platku, uz prigodni tekst.
“Dragi moj Luka! Žao mi je što se ove nedjelje dogodila situacija i ponašanje koje nije ni malo primjereno niti opravdano. Pogodila me ova vijest za koju sam danas tek čuo. Nisam sudac niti to smijem biti, ali bit ću tihi molitelj za sve. Da se više nikad nikome ne dogodi. Mladi čovjek može biti ponesen svojom nepažnjom, ali to ga ne opravdava. Stoga molimo svi jedni za druge. A svima kojima je sada najteže u boli na duši i na tijelu, molim Gospodina za zdravlje i brzi oporavak. A nama svima neka ovo bude za opomenu. Ljubiti, opraštati i moliti za oprost”, napisao je svećenik Zeba.
Svećenik sa Srdoča skrenuo je na sebe pažnju javnosti prošlog ljeta, nakon što je odbio krstiti dijete lezbijskog para začeto umjetnom oplodnjom. “Moja je savjest potpuno čista i mislim da je to po meni jedino ispravno”, ustvrdio je tada Zeba.

 

 

Najčitanije


Povezane objave

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola. Riječ je o učenicima koji su se tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja, pored iznimnog uspjeha u školi i uzornog vladanja iskazali i u brojnim izvannastavnim,...

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Pin It on Pinterest