Sutra otvorenje izložbe „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“

03.12.2021. 10:26 | Mozaik, Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B., Foto: PGŽ

Sutra, u subotu, u 11 sati, u riječkom Cukaricafe baru bit će otvorena izložba radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“. Izložene su fotografije kućnih ljubimaca prikupljene na foto natječaju Primorsko-goranske županije koji je temu za mjesec listopad posvetio Svjetskom danu zaštite životinja.

Izložba se održava drugu godinu za redom, a možete se pogledati narednih sedam dana. Zastupljene su fotografije i drugih aktivnosti KRAS-a kao i promotivne fotografije brojnih pet friendly destinacija i sadržaja u našoj Županiji. Na dan otvorenja možete se informirati o pravima i obvezama vlasnika kućnih ljubimaca te načinima postupanja u problematičnim situacijama s napuštenim i zlostavljanim životinjama dok je za najmlađe organizirano čitanje slikovnice „Izgubljeni Flegi“ i edukativna radionici „Potraga za Flegijem“ s početkom u 12 sati.

Izložba je jedan od aktivnosti KRAS-a kojima se potiče dobrobiti i podizanje svijesti o zaštiti životinja. U aktivnosti su uključeni brojni ljubitelji životinja, poput pet friendly bara Cukarikafe i autora fotografija.

Povezane objave

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

PETAK, 20. svibnja TRSAT, 13.30Ivan Maričić (1925) DRENOVA, 14.30Franka Knežić (1943) DRENOVA, 13.30Đuro Dešić (1939) SUBOTA, 21. svibnja DRENOVA, 13.00Aleksandar Gabrić (1937) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest