Strani kamper zapeo u podvožnjaku što spaja Zamet i Kantridu

02.09.2023. 11:45 | Crna kronika, Novosti

Foto: Aleksandra Alex Bubić

U podvožnjaku kod “Rija”, što spaja Zamet i Kantridu, u petak  prijepodne se opet dogodila situacija da je vozilo zapelo, pa ne može ni naprijed, ni natrag. Ovog puta se to zbilo s kamperom strane registracije, čiji je vozač precijenio mogućnost prolaska. Na mjesto događaja stigla je i policija, a hoće li uspjeti proći ispuhivanjem guma, ostaje da se vidi. Dotad je i svima drugima onemogućeno korištenje podvožnjaka ispod pruge i te prometnice. 

Sličan slučaj dogodio se prije mjesec dana, kada je u podvožnjaku zapelo vozilo riječke registracije. 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (881)

POKOPI NA GROBLJIMA (881)

SUBOTA, 13. SRPNJA 2024. KOZALA, 10.00: Stanislav Majić (1951) DRENOVA, 11.00Terezija Begović  LOVRAN, 13.00Velimir Miladinović (1934) JELENJE, 18.00Vladimir Kišić (1938) LIČ, 17.00Marija Kropf  VOJNI TUK, 17.00Nikola Vujnović (1943) PONEDJELJAK, 15....

Obilježena 82. godišnjica stradanja sela Podhum

Obilježena 82. godišnjica stradanja sela Podhum

Na spomen-području Soboli održana je svečana komemoracija povodom 82. godišnjice stradanja mještana Podhuma, u znak sjećanja na nedjelju, 12. srpnja 1942. godine kada su talijanski fašisti strijeljali 91 mještanina, selo je spaljeno, a preživjeli odvedeni...

Pin It on Pinterest