Sportsko lice Platka okupilo rekordan broj sportaša

20.08.2023. 16:14 | Novosti, Sport

Foto: KKOI Kostrena

Ovogodišnje izdanje rekreativnog natjecanja Sportsko lice Platka okupilo je tristotinjak sportaša, amatera i profesionalaca koji su se na sportskim terenima u šumskoj idili okušali u pet različitih sportova. U sklopu programa koji se odvio u organizaciji Društva sportske rekreacije Kvarner i Kluba košarke u kolicima Kostrena, natjecatelji su snage odmjerili u košarci 3 na 3, malom nogometu, odbojci na pijesku, boćanju i disc golfu.

“Ovo nam je sedma godina zaredom na ovom brdu uživanja te dosad najbrojniji turnir s najviše sudionika, u odbojci na pijesku i boćanju prijavilo se maksimalnih 12 ekipa, dok ih u malom nogometu imamo 11. Dobro je zastupljena i košarka gdje se odvijaju tri turnira, seniorski, dječji i turnir košarkaša u kolicima. Osim domaćih sportaša, kojih je najviše iz Rijeke i okolice, sudjeluju i inozemni sportaši iz Slovenije i Austrije, a izuzetno nam je drago da se veliki broj sudionika iznova vraćaju na ovaj događaj, jer to znači da prepoznaju kvalitetu našeg natjecanja i da se dobro zabavljaju. Platak uvijek privlači ljude jer u našoj županiji, ali ni po Hrvatskoj, nema takvih lokacija gdje se na jednom mjestu može istovremeno odigravati pet sportskih turnira”, rekla je Barbara Gržetić iz DSR-a Kvarner.

Popularnost turnira organizatore je obvezala da stvore cjelodnevno zbivanje te program protegnu od jutarnjih do večernjih sati, kada su najuspješnijim ekipama dodijeljene medalje i priznanja. Ugodan 21 stupanj, sport i druženje na Platku ponovo su se pokazali kao puni vikend pogodak.

Najčitanije

Povezane objave

Počeli radovi na uređenju igrališta na opatijskom Kosovu

Počeli radovi na uređenju igrališta na opatijskom Kosovu

Ovoga su tjedna počeli radovi na uređenju dječjeg igrališta Kosovo u Opatiji. Igralište će biti potpuno rekonstruirano, bit će napravljena podloga u skladu sa sigurnosnim standardima za uporabu, postavljena multifunkcionalna sprava za igru i ljuljačka s...

POKOPI NA GROBLJIMA (601)

POKOPI NA GROBLJIMA (601)

ČETVRTAK, 28. RUJNA 2023. KOZALA, 11.30Željko Olujić (1969) DRENOVA, 14.30Branko Magaš (1955) CERNIK-ČAVLE, 15.00Ksenija Broznić (1935) JELENJE, 15.00Šimun Majer (1935) LIČ, 16.00Spomenka Milošević (1951) PETAK, 29. RUJNA 2023. KOZALA, 11.30Božica Pilepić...

Pin It on Pinterest