Skuter udario u auto na križanju pa izgorio u požaru, vozač prebačen u bolnicu

23.06.2022. 13:40 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin

Skuter uništen u požaru, njegov vozač odvezen u bolnicu, epilog je prometne nesreće što se danas oko podneva dogodila na križanju Prvomajske, Tizianove i Osječke ulice u Rijeci. Očevici navode kako vozač skutera vjerojatno nije teže ozlijeđen.
Vatra je zahvatila skuter nakon što je na križanju udario u automobil “renault clio”, riječke registracije, što je stajao pred pješačkim prijelazom kako bi propustio pješake. Brzo su na mjesto događaja stigli vatrogasci, ali je u međuvremenu vatra već uvelike “progutala” skuter.
– Sve se odigralo vrlo brzo. Stajao sam na križanju, pred pješačkim prijelazom, kako bih propustio pješake, kada je u moj auto iznenada udario skuter što je stigao iz Tizianove ulice – priča nam na mjestu događaja vozač “renaulta clio”. – Vozač skutera, mladić, pao je na kolnik, no brzo je ustao. Tek smo razmijenili par riječi, a odmah je na skuteru planula vatra. Vozač jednog kamiona što je naišao uzeo je aparat za gašenje, ali požar se jako brzo  proširio, nastao je veliki oblak crnog dima, tek su vatrogasci uspjeli ugasiti požar. Mladića koji je vozio skuter odvezlo je vozilo Hitne pomoći, no vjerujem da nije teže ozlijeđen, nadam se da će s njime biti sve u redu – rekao je vozač “clija”, dodajući kako nije riječ o skuteru pošte, mada se i nakon požara može razabrati da je blatobran žute boje.
Na mjesto događaja stigla je prometna policija, koja bi trebala utvrditi okolnosti nesreće i uzrok požara na skuteru.

COVID-19 RH

Posljednja izmjena: Loading…
Novooboljeli0
Broj umrlih0
Aktivni slučajevi0

Povezane objave

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (211)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (211)

SUBOTA, 13. kolovoza 2022. ZAMET, 13.00Angela Mitrović (1931) UTORAK, 16. kolovoza DRENOVA, 14.30Ignac Vremarić (1963) SRIJEDA, 17. kolovoza TRSAT, 12.30Anamarija Ivančić (1938) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest