Sergej Jakirović: “U dva sam se kupao u moru, u tri je sve bilo gotovo. Bilo je munjevito, ali, takav je danas nogomet. Jednostavno, ponuda i potražnja”

21.08.2023. 23:41 | Novosti, Sport

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

– Iznimno sam počašćen što sam postao trener GNK Dinama. Iznenađen sam, pomalo i šokantno, zato što sam se u dva kupao u moru, a u tri je sve već bilo gotovo. Jednostavno, dogodilo se sve munjevito, ali, takav je danas nogomet, jednostavno ponuda i potražnja – izjavio je, među ostalim, novi trener Dinama Sergej Jakirović u svom prvom intervjuju kojeg je večeras objavio zagrebački klub na svojim web stranicama.
– Mislim da je ovo prilika koja se ne događa često. Da sam sa svojim radom i kvalitetnim rezultatima, u posljednje tri godine zaslužio tu priliku. Eto, sad sam tu, nadam se da ćemo nastaviti dobro raditi, da ćemo pobjeđivati, dobro igrati, igrati napadački, otvoren nogomet. Da uveseljavamo sve navijače koji vole Dinamo – kazao je Jakirović.
– Meni Dinamo uvijek izgleda dobro. Ja nisam bio baš uspješan protiv Dinama, smatram da su to najbolji igrači u Hrvatskoj, teže stalno pobjeđivanju, da je klub posljednjih godina narastao, najbolji klub po rezultatima i svemu, mislim da svi mi koji se bavimo nogometom kao igrači i treneri težimo doći ovdje. Bez lažne skromnosti, za mene je ovo vrhunac što se tiče posla trenutno. Zato što sam ja ambiciozan, želim nešto napraviti i to prenijeti na svoju ekipu. To sam napravio u svakom klubu u kojemu sam radio. Sve je bio izazov, ali mislim da u trenutku kad sam došao u Rijeku je bio najveći izazov. Sjećam se dobro što smo pričali, kako su ljudi bili zabrinuti. Mi smo donijeli, neću reći dašak, dosta optimizma, dosta pobjedničkog mentaliteta, mi smo u zadnje dvije godine jako malo gubili – kazao je, među ostalim, Jakirović, kako prenosi GNK Dinamo.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest