SDP ove godine 1. maj ne slavi na Ronjgima, nego kod Trsatske gradine

27.04.2022. 16:50 | Novosti, Rijeka, Rijeka & Regija

Na današnjoj konferenciji za medije predsjednik Gradske organizacije SDP Rijeka Marko Filipović, predsjednica Foruma mladih SDP Rijeka Ivana Prica i predsjednik Županijske organizacije SDP Primorsko-goranske županije Ivica Lukanović predstavili su obilježavanje Praznika rada.
“Nakon dvije godine pauze zbog pandemije, vidimo se na novoj lokaciji – Parku kod Trsatske gradine”, poručili su iz SDP-a, dodajući kako se SDP nikada nije odrekao proslave 1. maja i okupljanja građana na ovako veliki praznik.
Kulturno-zabavni program počinje u 11 sati, a u 12 sati prisutnima će se obratiti Marko Filipović, Zlatko Komadina, Ivica Lukanović i Peđa Grbin. Besplatni ručak i piće za posjetitelje poslužuje se u 13.30 sati.

Povezane objave

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila krađu.Žena  se sumnjiči da je jučer oko 9,45 sati iz trgovine u središtu Rijeke ukrala  kozmetičke...

Pin It on Pinterest