Šakom udario poznanicu u glavu i teško je ozlijedio, završio u riječkom zatvoru

21.06.2022. 18:03 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin

U riječki zatvor smješten je danas Admir O. (31) iz Vrbovskog, pod sumnjom da je šakom udario poznanicu i teško je ozlijedio. Istražni zatvor odredila mu je sutkinja istrage Županijskog suda u Rijeci, zbog opasnosti da bi, ostane li na slobodi, mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo.
Nemio slučaj zbio se prije mjesec dana, 21. svibnja, desetak minuta poslije ponoći, u Ulici Ivana Zajca u Rijeci. Admir O. se sumnjiči da je nakon verbalnog sukoba s poznanicom šakom je udario u glavu, uslijed čega je ona pala na tlo, te ostala tako ležati do dolaska Hitne pomoći. Nesretnica je zadobila niz ozljeda glave, koje su okvalificirane kao teške.
Osumnjičeni je na ispitivanju u državnom odvjetništvu priznao počinjeno kazneno djelo, izražavajući žaljenje zbog učinjenog, tvrdio je da nije želio da na kraju tako sve ispadne. Objasnio je da su neposredno prije događaja njih dvoje i još jedan poznanik konzumirali alkohol. Kada se poslije nasamo s njome našao u kazališnom parku, zatražio je od nje da vrati novac i mobitel poznaniku. No, ona je to odbijala, unatoč višekratnom traženju, nije mu se svidjelo kako se postavljala prema tom pitanju, pa ju je u jednom trenutku udario šakom u glavu, naveo je okrivljeni, dodajući da ju nije imao namjeru ozlijediti, već je samo htio da vrati novac i mobitel.

Koliko se može saznati, u medicinskoj dokumentaciji se navodi da je stradalnica zadobila ozljede od njoj nepoznate osobe.
Osumnjičeni – za kojeg se navodi da je nezaposlen, neoženjen i bez djece, te primatelj socijalne pomoći – već je osuđivan zbog imovinskih kaznenih djela i istog delikta zbog kojeg je sada pritvoren.

Povezane objave

Pin It on Pinterest