Rijeka i reprezentacija Ukrajine na Rujevici igraju humanitarnu utakmicu

13.05.2022. 12:11 | Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: HNK Rijeka

Hrvatski nogometni klub Rijeka i A reprezentacija Ukrajine u srijedu, 18. svibnja, odigrat će humanitarnu utakmicu na stadionu HNK Rijeka na Rujevici.

“Ovom utakmicom želimo staviti naglasak na važnost očuvanja mira i solidarnosti svugdje u svijetu, a posebno u Ukrajini gdje nažalost proteklih mjeseci svjedočimo velikim tragedijama koje sa sobom nosi rat. Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će uplaćena za online platformu “United 24” čije je pokretanje objavio i podržao predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij. Radi se o globalnoj platformi i prikupljena sredstva koriste se za pomoć Ukrajini”, navode iz HNK Rijeka.

Svaka osoba s ukrajinskom osobnom iskaznicom ili putovnicom i zelenim kartonom (iskaznica za strance pod privremenom zaštitom) ima pravo na besplatnu ulaznicu za utakmicu, te se za preuzimanje mora javiti na blagajnu stadiona.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu mogu se kupiti na zapadnoj blagajni kampa HNK Rijeka.  Cijene ulaznica su: zapadna tribina 70 kuna, istočna tribina 40 kuna i sjeverna tribina 20 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i online.

Povezane objave

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

PETAK, 20. svibnja TRSAT, 13.30Ivan Maričić (1925) DRENOVA, 14.30Franka Knežić (1943) DRENOVA, 13.30Đuro Dešić (1939) SUBOTA, 21. svibnja DRENOVA, 13.00Aleksandar Gabrić (1937) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest