Razbojnički napad u Kostreni na dostavljača Glova: dvojica ga izudarala nakon što im je odbio dati skuter

Foto: Saša Pavlić

Ružnu vijest objavio je večeras na svom Facebook profilu Saša Pavlić, izvijestivši kako je njegov sin upravo fizički napadnut u Kostreni, nakon što su na njega nasrnuli napadači s razbojničkim namjerama. Pozvao je eventualne svjedoke da se jave i pomognu razrješenju slučaja. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi svi, mislim da nikada nisam ništa tražio za sebe, evo sada tražim. Prije 30 minuta kod Galeba u Kostreni moj sin Mateo je imao dostavu jer vozi za Glovo. Nakon dostave prišli su mu dvojica i tražila da mu da motor, a kako je ovaj odbio, udarili su ga nekoliko puta u glavu i još jednom nogom.
Ako je itko šta vidio molio bih da mi se javi. Molim i share ako može. Isto tako molim novinare da ne preskoče ovaj napad jer napadi na dostavljače hrane su postali uobičajeni, to treba prestati, svaki napad bez obzira na koga potrebno je dovesti do kraja, istražiti i procesuirati, jer je samo pitanje dana kada će se dogoditi veće zlo. Zaustavimo nasilje dok nije kasno”, poručio je Saša Pavlić.
Policija se dosad nije oglasila o slučaju, za pretpostaviti kako bi se to moglo dogoditi tijekom ponedjeljka.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest