Priveden pohotnik koji se na balkonu kuće na Krku samozadovoljavao pred djecom

30.08.2021. 21:08 | Crna kronika, Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: Fiore Vežnaver

U tužiteljstvu je ispitan državljanin BiH (69) kod kojeg je nađen tablet s desecima fotografija nage djece

Zadovoljenje pohote pred djetetom mlađim od 15 godina i iskorištavanje djece za pornografiju, dva su kaznena djela za koja je osumnjičen 69-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je ispitan u riječkom Općinskom državnom odvjetništvu.
Osumnjičeni za pedofiliju saslušan je u tužiteljstvu nakon što je zaprimljena kaznena prijava Policijske uprave primorsko-goranske protiv starijeg muškarca. Državljanin BiH se sumnjiči da je prije tjedan dana, 23. kolovoza, na balkonu kuće na otoku Krka, pred nekoliko djece koja su bila u susjednoj kući, svjestan da se radi o mališanima, “činio radnje namijenjene zadovoljavanju svog spolnog nagona”.
U priopćenju DORH-a dodaje se da je okrivljeni posjedovao tablet u čijoj je memoriji bilo više desetaka fotografija s nagom djecom.
Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

 

Povezane objave

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Otvorenjem izložbe radova učenika riječkih osnovnih škola na postamentima na Korzu, obilježen je Svjetski dan nepušenja.Ovogodišnji Svjetski dan nepušenja obilježava se 31. svibnja, a ove godine, prema odluci Svjetske Zdravstvene organizacije, pod motom...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

UTORAK, 17. svibnja DRENOVA, 15.00Raza Kurtović (1937) DRENOVA, 13.00Nikola Veselin (1934) SRIJEDA, 18. svibnja TRSAT, 13.30Damira Jelušić (1939) KOZALA, 14.30Zorislav Kenji (1945) ČETVRTAK, 19. svibnja DRENOVA, 14.30Grozda Bareta (1937) Podatke je...

Pin It on Pinterest