Prijetio i fizički napao 29-godišnjaka, pritom mu oštetio naočale, završio u policijskom pritvoru

26.07.2023. 12:14 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin (ilustracija)

Rapska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog  kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Sumnjiči se da je protekle subote  na području Barbata u nekoliko navrata uputio ozbiljne prijetnje 29-godišnjem hrvatskom državljaninu. Uz to je 29-godišnjaka u popodnevnim satima na ulici verbalno i tjelesno napao te lakše ozlijedio, a pri tome i oštetio njegove naočale za vid. Šteta se cijeni na oko 400 eura.

Završetkom istraživanja, osumnjičeni 39-godišnjak je uz kaznenu prijavu  državnom odvjetništvu za navedena kaznena djela predan pritvorskom nadzorniku. Pored toga je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest