Prijetio diplomatskim predstavništvima, završio u policijskom pritvoru

04.09.2023. 12:51 | Crna kronika, Novosti

Službenici Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s kolegama iz Policijske uprave zagrebačke i Ravnateljstva policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje.

Policija ga sumnjiči da je od sredine travnja do kraja kolovoza ove godine u više navrata putem elektroničke pošte slao prijeteće i uznemirujuće poruke na adrese diplomatskih predstavništava dviju zemalja Europske unije. Osim elektroničkom poštom, sumnjiči se i da je prijeteće poruke uputio i putem telefona.

U sklopu kriminalističkog istraživanja na području jednog otoka u Primorsko-goranskoj županiji, gdje osumnjičenik neprijavljeno boravi, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te je oduzeta oprema koju je koristio za prijetnje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (881)

POKOPI NA GROBLJIMA (881)

SUBOTA, 13. SRPNJA 2024. KOZALA, 10.00: Stanislav Majić (1951) DRENOVA, 11.00Terezija Begović  LOVRAN, 13.00Velimir Miladinović (1934) JELENJE, 18.00Vladimir Kišić (1938) LIČ, 17.00Marija Kropf  VOJNI TUK, 17.00Nikola Vujnović (1943) PONEDJELJAK, 15....

Obilježena 82. godišnjica stradanja sela Podhum

Obilježena 82. godišnjica stradanja sela Podhum

Na spomen-području Soboli održana je svečana komemoracija povodom 82. godišnjice stradanja mještana Podhuma, u znak sjećanja na nedjelju, 12. srpnja 1942. godine kada su talijanski fašisti strijeljali 91 mještanina, selo je spaljeno, a preživjeli odvedeni...

Pin It on Pinterest