PREVARIO IH ZA 17 TISUĆA KUNA: dvojici nije platio računalo i mobitel, trećem nije vratio posuđeni novac

11.11.2021. 12:43 | Crna kronika

Autor teksta: P. B., Foto: Fiore Vežnaver

Za tri prijevare, “teške” ukupno više od 17 tisuća kuna, osumnjičen je 27-godišnjak nad kojim su kriminalističko istraživanje proveli službenici Prve policijske postaje Rijeka.
Okrivljen je da je tijekom rujna i listopada prevario trojicu hrvatskih državljana u dobi od 23, 30 i 40 godina. Slučaj se odvio tako da se 27-godišnjak najprije javio na oglase dvojice u dobi od 23 i 30 godina koji su dali u prodaju osobno računalo i mobitel. Tehničke uređaje je preuzeo, ali ih nije platio. Osim toga, 40-godišnjak je osumnjičenom posudio određeni novčani iznos koji mu je on obećao vratiti, ali to nije učinio.
Policijska uprava primorsko-goranska objavila je da je protiv okrivljenog za prijevare podnesena kaznena prijava riječkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest