Pretražili mu vozilo pa našli više od 200 kg duhana bez propisanih markica, zaplijenjen mu i auto

21.10.2021. 16:21 | Crna kronika

Autor teksta: P. B., Foto: Carinska uprava

Kaznenu prijavu za nedozvoljenu trgovinu "zaradio" je 62-godišnjak nad kojim su kriminalističko istraživanje proveli službenici Policijske postaje Delnice - ilustrativna fotografija

Kaznenu prijavu za nedozvoljenu trgovinu “zaradio” je 62-godišnjak nad kojim su kriminalističko istraživanje proveli službenici Policijske postaje Delnice.
Sredovječnog muškarca policajci su zaustavili na autocesti Rijeka-Zagreb, u blizini Vrata. Uslijedila je pretraga osobnog vozila, a policija je pritom pronašla i oduzela mu više od 200 kilograma rezanog duhana koji nije bio označen propisanim markicama nadležnog ministarstva. Pronađeni predmeti, kao i osobno vozilo, oduzeti su i predani na daljnje postupanje djelatnicima Carinske uprave.
Zbog sumnje u nedozvoljenu trgovinu, policija je kaznenu prijavu protiv 62-godišnjaka podnijela riječkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest