Pred ogled s Hajdukom iz HNK Rijeka pozivaju na fer navijanje, suzdržavanje od alkohola, pirotehnike i govora mržnje

07.05.2022. 17:51 | Novosti, Sport

Foto: HNK Rijeka

Iz HNK Rijeka poslano je priopćenje za navijače pred sutrašnji susret na Rujevici, gdje Rijeka dočekuje Hajduk u utakmici 34. kola Hrvatski telekom Prve lige.
“Ulazi na stadion za gledatelje otvaraju se u 15 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja, molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice”, navode iz kluba s Rujevice. “U prodaji je još samo manji broj ulaznica za sjevernu tribinu koje se prodaju isključivo članovima HNK „Rijeka“ i kluba navijača „Armada“. Prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 13 sati, a na istočnim blagajnama od 15 sati.
Prodaje ulaznica za gostujuće navijače HNK „Hajduk“ neće biti na stadionu HNK „Rijeka“. Također, zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK „Hajduk“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine, već samo na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.
Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.
Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje”, zaključuje se u priopćenju riječkog nogometnog prvoligaša.

Povezane objave

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila krađu.Žena  se sumnjiči da je jučer oko 9,45 sati iz trgovine u središtu Rijeke ukrala  kozmetičke...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

PETAK, 20. svibnja TRSAT, 13.30Ivan Maričić (1925) DRENOVA, 14.30Franka Knežić (1943) DRENOVA, 13.30Đuro Dešić (1939) SUBOTA, 21. svibnja DRENOVA, 13.00Aleksandar Gabrić (1937) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest