Policija u Crikvenici zaustavila auto s dvojicom državljana Srbije: vozač bio pijan, a suvozač skrivao kokain

24.06.2024. 13:35 | Crna kronika, Novosti

Foto: MUP (ilustracija)

U  proteklih nekoliko  dana na području otoka Lošinja, Opatije, Rijeke, šireg područja Matulja i Vrbovskog zatečeno je s manjim količinama droge  14 hrvatskih državljana, po dva državljana Italije i Slovenije te po jedan državljanin Austrije, Njemačke, Sjeverne Makedonije i Španjolske. Policija je kod njih pronašla i  oduzela oko 61 gram  marihuane, 16  grama  hašiša, manju količinu kokaina, droge ”spice” i  jedan joint.

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila i da je na crikveničkom području  prilikom redovne kontrole prometa zaustavljeno osobno vozilo u kojem su se nalazila dva državljana Srbije;vozač je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,77 promila, dok je suvozač posjedovao manje količine kokaina.

Zbog neovlaštenog posjedovanja droga, odnosno   prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droga svi su prekršajno prijavljeni, priopćila je policija. 

 

 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest