Policija istražuje tko je iscrtao male kukaste križeve u Ružićevoj ulici u Rijeci

31.08.2021. 17:20 | Novosti, Rijeka, Rijeka & Regija

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: Fiore Vežnaver

Svastike na asfaltu kod klupa su male, ali vrlo pravilnog oblika

Policija istražuje okolnosti pod kojima su u Ružićevoj ulici u Rijeci osvanuli kukasti križevi. Riječ je o više “svastika” iscrtanih na asfaltu pokraj klupa za sjedenje pri kraju Ružićeve ulice.
Iz Policijske uprave primorsko-goranske priopćeno je kako su “policijski službenici jučer oko 17.30 sati neposrednim opažanjem u Ružićevoj ulici u Rijeci zamijetili iscrtane grafite neprimjerenog sadržaja”.
“U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se otkrio počinitelj, te utvrdile sve relevantne činjenice ovog događaja. Također je izvješćeno nadležno komunalno redarstvo radi uklanjanja spomenutih grafita”, priopćeno je iz policije.
Kukasti križevi na asfaltu male su veličine, ali vrlo pravilnog oblika. Počinitelj je vjerojatno imao “šablonu” i koristio boju u spreju, smatraju upućeni u ovu problematiku.

 

Povezane objave

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

U JGL-u su ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije u okviru, kako je objašnjeno," strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima". Posjet je uključio obilazak sterilnih proizvodnih pogona...

Pin It on Pinterest